⚠️ khas buat akak Abg yg menderita masalah  SIHIR PEMISAH & GANGGUAN SIHIR

“Asben Buat Macam Akak Tak Wujud? Bila Ada Jer Asben, Rasa Rimas? Sikit² Nak Marah! AWAS! Mungkin Akak KENA SIHIR PEMISAH!

🔥 Diatas nie, cuma 3 tanda dari sihir pemisah. Sebenarnya, banyak lagi! KLIK VIDEO dibawah untuk cara scan sihir pemisah ini👇👇👇

Apa yang ustaz cakap nie, kalau ada banyak tanda.. elok akak berubat sebelum terlambat. Jangan sampai akak rasa macam stress, nak lari rumah, nak bercerai.. baru terpikir, nak berubat. itu dah PARAH!

Alhamdulillah. Ada pesakit ustaz berjaya Pulih seawal 3 hari daripada masalah gangguan Sihir Pemisah Dan Pembenci.

Sebelum ustaz nak cerita panjang, ustaz tau.. masalah ni kan akak alami 👇👇👇

dan paling ustaz takut sekali, apabila sihir pemisah itu semakin PARAH! 👇👇👇

Ustaz berani kata, jawapan akak mesti ‘YA’. Ustaz dah boleh baca masalah akak dari awal akak masuk ke website ini lagi..

Minyak UST juga akan bantu selesaikan masalah anda seperti ini 👇🏿👇🏿👇🏿

Insyallah, cuba dulu.. kita ikthiar..

kat bawah ni, ustaz sediakan satu pakej khas untuk mengatasi masalah sihir pemisah akak..

Minyak ni, Bukan minyak biasa.. dan ianya susah untuk dihasilkan. Khasiatnya sangat TINGGI! dan diakui oleh ulama tanah air 

dalam kitab perubatan islam (Tibbun Nabawi) pun ada cerita khasiat arnab..👇👇👇

Ini antara Khasiat Minyak UST, sangat berguna untuk memulihkan masalah akak disebabkan sihir pemisah..

sejujurnya, akak wajib tahu.. bagaimana sihir pemisah menyerang badan akak.

Bila sebut sihir pemisah ni, ianya mestilah pembuatan jin membuat ‘sarang’ pada sendi besar akak.

kalau akak kena 2-3 point pun, dah teruk jadinya. Akak akan rasa lemah dan tak bermaya..

hidup rasa tak bermakna.. semua terabai..

Anak terabai.. Rumah berselerak..
Asben terabai 😭

sebab tulah, ustaz hasilkan minyak UST ni..

Untuk bantu akak untuk sihat semula termasuk bimbingan khas rawat sihir pemisah ini.

Siapa Ustaz?

Panggil Ustaz Lah.

Ustaz dah berpengalaman 12 tahun dalam bidang perubatan islam dan saraf. Lebih 30 lokasi rawatan seluruh negeri ustaz pi. Lebih 1,500 peserta, ustaz bantu rawat masalah sihir dan gangguan tanpa perlu ke pusat rawatan.

Manakala..

dalam bidang ternakan arnab pedaging sejak 2013 dan sebagai MENTOR dalam Ternakan Arnab dibawah seliaan Jabatan Veterinar Kedah.

Ustaz belajar kaedah rawatan & ilmu penghasilan minyak herba sejak berusia 17 tahun..

dengan beberapa tok guru yang soleh lagi mursyid.

ustaz yakin dengan minyak arnab ni, ustaz dapat bantu akak seperti ustaz bantu orang lain.

cuba akak bayangkan..

akak amalkan minyak ni, cuma sapu sehari sekali saja. Akak terus nampak perubahan pada badan akak. tempat-tempat yang sakit disebabkan sihir pemisah

Semua LEGA 🥰🥰🥰

bisa-bisa sihir yang bertahun-tahun, SEMUA HILANG..

Hidup akak berubah.. hidup lebih TENANG.. dapat urus family dengan mudah. Akak akan perasan, perangai asben berubah 360 darjah.. lebih elok.. tak panas baran..

paling best, kini.. akak dah ada pendinding diri.. tak perlu lagi bersusah payah cari ustaz untuk berubat.

Sendiri pun dah terror SCAN, RAWAT dan PAGAR diri dan keluarga.

jin pun tak berani datang..  bestnyaaa…

Akak boleh tengok sendiri testimoni ni

Berapa Harga Minyak Ustaz ni?

Baik, ni offer terbaik yang ustaz mampu buat khas untuk akak. Dapatkan dengan harga..

atau ..

Untuk Promo B, akak bakal dapat 2 FREEGIFT iaitu :

*Video akan diberi dalam bentuk link

dengan 2 hadiah ni, ustaz percaya.. akak ikut jer panduan video ini. Insyallah, selepas ni akak dah tak letih nak pi pusat rawatan..  

dan tak perlu habis duit beratus untuk berubat. Semuanya, akak dah pandai buat sendiri.. rawat diri.. rawat family..

setiap pembelian PROMO A atau PROMO B, akak layak menyertai Cabutan Bertuah dan inilah hadiah ustaz akan bagi👇👇👇

Tarikh Cabutan : 14 Dis 2022

Duit dalam akaun bank akak kurang?😅 Ustaz sediakan Kaedah COD untuk akak..

ustaz tahu, ramai akak-akak disana susah nak bankin.. jadi ustaz sediakan kaedah COD ni, lebih SELAMAT. Barang sampai, baru bayar.

Untuk kaedah ni, ustaz tak caj tambahan langsung. Kos penghantaran ustaz tanggung demi nak tolong akak.

Promosi ni, Akan TAMAT lagi :

Jam
Minit
Saat

sejujurnya, akak terus ambil Promo B untuk ustaz bantu betul-betul menyelesaikan masalah sihir pemisah akak..

Akak masih Ragu? tak mengapa, ustaz bagi..

200% DUIT Akak Dikembalikan!

YA, 200% Akak..

Ustaz serius ni, ustaz tak main-main.. akak guna jer minyak UST dalam masa 7 hari mengikut kaedah yg diberi. Andai tak berkesan langsung, ustaz bagi balik duit akak.. siap ustaz bagi 2 kali ganda.

Contoh, akak ambil Promo A harga RM130, ustaz pulangkan dekat akak RM260.. Setakat ni, belum ada yang minta duit balik. Memang betul² berkesan dengan Izin Allah. Sejujurnya, belum ada siapa offer macam nie. Ustaz ja boleh beri..

..dan pula, Akak Order HARI INI, Ustaz bagi :

untuk 38 orang terawal yang order hari ini :

11/04/2024

bertindak sekarang! Klik butang dibawah ini akak

“Nak Buat Pembayaran Online? Percuma Postage! Kami Bantu Anda Tekan Link Wasap Dibawah:

All Rights Reserved © Ust Oil By Qausar99

WhatsApp
error: Content is protected !!